Yourhosting - FAQ Pakketwijziging Yourhosting

We wijzigen onze hostingpakketten door meer te focussen op dingen die echt belangrijk zijn voor jouw website: security en marketing. Hieronder lees je meer informatie over deze pakketwijziging.

Inhoudsopgave

Wat gaat er veranderen?

Per 1 februari veranderen de pakketten bij Yourhosting. De capaciteit en het technisch vermogen van je pakket blijft hetzelfde. De wijzigingen hebben betrekking op service voor het onderhoud van je website. We leggen meer de focus op de dingen die echt belangrijk zijn voor jouw website; veiligheid en online gevonden worden! We vertellen je er graag meer over. 

Hoe zien die nieuwe specificaties er uit?

DienstStartPlusMax
SecurityGeavanceerdGeavanceerd
SpamExperts
Imunify360
Hackfix (SLA)EUR 150,-EUR 50,-gratis
WordPress auto-updates management
Backups terughalen14 dagen30 dagen60 dagen
Zelf backups beheren❌ EUR 50,- per incident
Maandelijkse security check
WordPress security management
WordPress Smart Updates
WordPress syncing management
WordPress cloning management
MarketingJa
SEO Toolkit Premium
Maandelijkse SEO rapportage
Rank Tracker crawls10
Specificaties

Schijfruimte25GB50GB100GB

E-mailadressen50100250

Mailboxgrootte5GB10GB15GB

Databases51025

Bovenstaande bedragen zijn exclusief btw.

Wat houden deze services in? 

Beveiliging

 • Maandelijkse security check: De maandelijkse security check wordt uitgevoerd door Imunify. In Plesk kun je de uitkomsten van deze check bekijken onder de knop 'ImunifyAV' of 'Imunify360'. Je kunt hier ook de  security scan handmatig starten.
 • Backups terughalen: Deze functie kijkt of er iets gewijzigd is (ten opzicht van de vorige dag), en alleen de wijzigingen worden opgeslagen. Dit scheelt dus in geheugen. Hoe lang de back-ups bewaard blijven is afhankelijk van het abonnement dat je bij ons afneemt (zie de bovenstaande tabel).
 • Zelf backups beheren: Bij twee van onze pakketten geven wij je de mogelijkheid om zelf je back-ups te beheren in plaats van ons te hoeven bellen. Je kunt de back-ups vervolgens kosteloos terugzetten wanneer jij ze nodig hebt. Heb je vaak een back-up nodig? Upgrade naar Plus! (Is dit geen onderdeel van je abonnement, dan moet je contact opnemen met onze klantenservice en betalen voor het terugplaatsen back-up).
 • Imunify360 (Patchen, Web Application Firewall) : Door gebruik te maken van meerdere lagen aan beveiliging kunnen de servers een aanval sneller voorkomen, zelfs als er nog geen updates beschikbaar zijn. Dit maakt onze servers extra veilig! Bovendien vermindert dit de kans aanzienlijk dat je jouw website moet herstellen omdat deze is gehackt. 
 • Hackfix (SLA) Hacks oplossen: Als je gehackt bent kan het lastig zijn om de schadelijke bestanden op te sporen en te verwijderen. We nemen je dit werk graag uit handen tegen een vaste prijs. Klanten met een Max pakket kunnen dit gratis laten doen.
 • WordPress auto-updates: Je kunt hiermee instellen dat WordPress automatisch een update uitvoert als deze beschikbaar is, inclusief voor al je thema's en plug-ins.
 • WordPress smart-updates: Bij updates wordt er eerst automatisch getest of alle onderdelen van je website met de nieuwe updates wel goed blijft werken, voor de update wordt doorgevoerd. Zeker als je meerdere plug-ins gebruikt in op je WordPress-website, is dit dus een handige functie!
 • WordPress security management: Deze tool kijkt of de huidige versie van WordPress nog voldoet aan de veiligheidseisen. Niet alleen voor de WordPress-versie, maar ook de gebruikte thema's en plug-ins.
 • WordPress syncing management: Met deze functie kun je een WordPress-website synchroniseren met een andere WordPress-website. Test bijvoorbeeld een aantal plugins op één site en als deze goed werken synchroniseer je het met de andere zodat ze allemaal worden overgezet. Handig als je een nieuw onderdeel eerst wilt testen!
 • WordPress cloning management: Hiermee kun je een WordPress-site klonen. Handig als je twee sites wilt maken die veel overeenkomen qua onderdelen en lay-out. Je hoeft dan geen dubbel werk te doen!

Marketing / SEO

 • SEO Toolkit Premium: Met deze Plesk-functie kun je jouw website optimaliseren voor zoekmachines. Je krijgt tips te zien om je site beter vindbaar te maken in zoekmachines als Google. Daarnaast kun je een scan laten uitvoeren die direct weergeeft waar de knelpunten zitten en wat je moet doen om een hogere positie in zoekmachines te krijgen.
 • Maandelijkse SEO rapportage: Een maandelijks rapport met aanwijzingen om je zoekmachine positie te verbeteren. 
 • Rank tracker calls: Onderdeel van de toolkit is een ranking tracker; deze laat wekelijks zien op welke positie je staat met zoekwoorden. Je kunt dus kernwoorden gebruiken waar je op gevonden wilt worden en zien hoe je website op die specifieke kernwoorden scoort. Je kunt kijken hoe zich dit verhoudt tot de concurrentie. 

Wat moet ik hiervoor doen?

Je hoeft hier zelf niks voor te doen. De nieuwe features worden vanzelf aan je pakket toegevoegd vanaf 1 februari. Heb je hulp nodig met het gebruik? Neem gerust contact op.

Ik heb geen interesse in deze functies

Deze nieuwe opties worden voor iedereen toegevoegd. Uiteraard is het aan jou om te bepalen of je er gebruik van wilt maken. Qua onderhoud en veiligheid kan het je veel tijd en werk uit handen nemen, en we helpen je graag om er optimaal gebruik van te maken. Heb je het idee dat je pakket te groot en uitgebreid is voor de site die je hebt? Neem gerust contact op om samen met een collega te kijken of er een pakket is wat beter bij je past.

Mijn pakket is/wordt door jullie geüpgraded, klopt dat?

We hebben pakketten gemaakt die passen bij jouw bedrijf en website. Op basis hiervan delen we de pakketten opnieuw in. Als dit bij jou ook het geval is dan heb je hier van ons een mail over gekregen. Het nieuwe pakket brengt veel voordelen met zich mee en kan je tijd en geld besparen qua onderhoud. Heb je hier vragen over of denk je dat een ander pakket toch beter bij je site past? Neem even contact met ons op en we kijken er samen naar!

 • Ben je geüpgraded en wil je toch terug naar je oude pakket? Dat kan. Je zit uiteraard nergens aan vast en kunt je pakket weer downgraden naar de oude variant. Neem dan contact met ons op en we kijken samen hoe we je pakket kunnen aanpassen naar iets wat goed bij je past. 
 • Mogen jullie mijn pakket zomaar aanpassen? We hebben een aantal klanten speciaal geselecteerd voor deze aanpassing. Dit is gedaan op basis van je gebruik en sluit beter aan op de capaciteit van je website. We kunnen dit doen op het moment dat je site een bepaalde capaciteit verbruikt in z'n huidige pakket. Uiteraard zit je nergens aan vast: je mag altijd contact met ons opnemen hierover. We zijn van mening dat de upgrade je veel tijd en geld kan besparen en gaan graag in gesprek om te kijken hoe we (beter) aan je wensen en eisen kunnen voldoen.
D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.