FAQ Vernieuwde webhosting mei 2023 Yourhosting

We vernieuwen onze hostingpakketten door meer te focussen op dingen die echt belangrijk zijn voor jouw website: security en marketing. Hieronder lees je meer informatie over de updates van onze pakketten.

Inhoudsopgave

Wat gaat er veranderen?

Per 1 mei 2023 updaten wij onze pakketten bij Yourhosting. De capaciteit en het technisch vermogen van je pakket blijft hetzelfde. De wijzigingen hebben betrekking op service voor het onderhoud van je website en de vindbaarheid. We leggen meer de focus op de dingen die echt belangrijk zijn voor jouw website; veiligheid en online gevonden worden! Door het vernieuwen van onze pakketten hebben we ook nieuwe tarieven. Een overzicht van de tarieven vind je op onze website. Hieronder vertellen we je graag meer over de specificaties:

Hoe zien die nieuwe specificaties er uit?

Dienst

Basic

Start

Plus

Max

Security

 

Geavanceerd

Geavanceerd

Geavanceerd

SpamExperts

Imunify360

WordPress auto-updates management

 

Backups terughalen

7 dagen

14 dagen

30 dagen

60 dagen

Zelf backups beheren *

❌ 

Maandelijkse security check

WordPress security management

WordPress Smart Updates

WordPress syncing management

WordPress cloning management

Marketing

 

Ja

Ja

 

Uitgebreide SEO scan

SEO Toolkit Premium

Maandelijkse SEO rapportage

Rank Tracker crawls

10

10

Specificaties

 

Schijfruimte

5GB

25GB

50GB

100GB

E-mailadressen

5

50

100

250

Mailboxgrootte

1 GB

5GB

10GB

15GB

Databases

1

5

10

25

Bovenstaande bedragen zijn exclusief btw.

* Als je backups niet eigen beheer hebt kun je deze laten terugzetten door ons tegen betaling. Check de productpagina voor meer informatie en de tarieven.

Wat houden deze services in? 

Beveiliging

 • Maandelijkse security check: De maandelijkse security check wordt uitgevoerd door Imunify. In Plesk kun je de uitkomsten van deze check bekijken onder de knop 'ImunifyAV' of 'Imunify360'. Je kunt hier ook de  security scan handmatig starten.
 • Backups terughalen: Deze functie kijkt of er iets gewijzigd is (ten opzicht van de vorige dag), en alleen de wijzigingen worden opgeslagen. Dit scheelt dus in geheugen. Hoe lang de back-ups bewaard blijven is afhankelijk van het abonnement dat je bij ons afneemt (zie de bovenstaande tabel).
 • Zelf backups beheren: Bij twee van onze pakketten geven wij je de mogelijkheid om zelf je back-ups te beheren in plaats van ons te hoeven bellen. Je kunt de back-ups vervolgens kosteloos terugzetten wanneer jij ze nodig hebt. Heb je vaak een back-up nodig? Upgrade naar Plus! (Is dit geen onderdeel van je abonnement, dan moet je contact opnemen met onze klantenservice en betalen voor het terugplaatsen back-up).
 • Imunify360 (Patchen, Web Application Firewall) : Door gebruik te maken van meerdere lagen aan beveiliging kunnen de servers een aanval sneller voorkomen, zelfs als er nog geen updates beschikbaar zijn. Dit maakt onze servers extra veilig! Bovendien vermindert dit de kans aanzienlijk dat je jouw website moet herstellen omdat deze is gehackt.
 • WordPress auto-updates: Je kunt hiermee instellen dat WordPress automatisch een update uitvoert als deze beschikbaar is, inclusief voor al je thema's en plug-ins.
 • WordPress smart-updates: Bij updates wordt er eerst automatisch getest of alle onderdelen van je website met de nieuwe updates wel goed blijft werken, voor de update wordt doorgevoerd. Zeker als je meerdere plug-ins gebruikt in op je WordPress-website, is dit dus een handige functie!
 • WordPress security management: Deze tool kijkt of de huidige versie van WordPress nog voldoet aan de veiligheidseisen. Niet alleen voor de WordPress-versie, maar ook de gebruikte thema's en plug-ins.
 • WordPress syncing management: Met deze functie kun je een WordPress-website synchroniseren met een andere WordPress-website. Test bijvoorbeeld een aantal plugins op één site en als deze goed werken synchroniseer je het met de andere zodat ze allemaal worden overgezet. Handig als je een nieuw onderdeel eerst wilt testen!
 • WordPress cloning management: Hiermee kun je een WordPress-site klonen. Handig als je twee sites wilt maken die veel overeenkomen qua onderdelen en lay-out. Je hoeft dan geen dubbel werk te doen!

Marketing / SEO

 • Uitgebreide SEO scan: Vul je website in en je ontvangt een uitbereide SEO scan in je mailbox. Deze scan bekijkt je website op diverse vlakken en geeft je tips hoe je jouw site beter vindbaar maakt. Dit rapport kan je zelf gebruiken, of eenvoudig delen met je websitebouwer.
 • SEO Toolkit Premium: Met deze Plesk-functie kun je jouw website optimaliseren voor zoekmachines. Je krijgt tips te zien om je site beter vindbaar te maken in zoekmachines als Google. Daarnaast kun je een scan laten uitvoeren die direct weergeeft waar de knelpunten zitten en wat je moet doen om een hogere positie in zoekmachines te krijgen.
 • Maandelijkse SEO rapportage: Een maandelijks rapport met aanwijzingen om je zoekmachine positie te verbeteren. 
 • Rank tracker calls: Onderdeel van de toolkit is een ranking tracker; deze laat wekelijks zien op welke positie je staat met zoekwoorden. Je kunt dus kernwoorden gebruiken waar je op gevonden wilt worden en zien hoe je website op die specifieke kernwoorden scoort. Je kunt kijken hoe zich dit verhoudt tot de concurrentie.

Wat moet ik hiervoor doen?

Je hoeft hier zelf niks voor te doen. De nieuwe features worden vanzelf aan je pakket toegevoegd. Heb je hulp nodig met het gebruik? Neem gerust contact op.

Wat als ik dit niet nodig heb?

Deze nieuwe opties worden voor iedereen toegevoegd. Uiteraard is het aan jou om te bepalen of je er gebruik van wilt maken. Qua onderhoud en veiligheid kan het je veel tijd en werk uit handen nemen, en we helpen je graag om er optimaal gebruik van te maken. Twijfel je of je huidige pakket nog goed bij je past? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen wat het beste past bij jouw wensen en plannen.

D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.