Inloggen op Managed VPS bij Yourhosting

Om in te loggen op de beheeromgeving van je Managed VPS ga je naar https://vps-X.firstfind.nl (vul bij X je VPS-nummer in). Weet je het VPS-nummer niet meer? Je vindt deze bij de specificaties van je VPS.

De gebruikersnaam is je klantnummer. Je vindt het klantnummer ook op je facturen en in de activeringsmail. Het wachtwoord heb je van ons gekregen in de activeringsmail, of heb je daarna zelf aangepast.

Wachtwoord vergeten?

Weet je het wachtwoord van het controlepaneel van je VPS niet meer? Neem contact op.

Mijn VPS-specificaties

In Mijn Account vind je de specificaties, prestaties en het servernummer van jouw Managed VPS. Log hiervoor in op Mijn Account en ga links naar 'Mijn VPS'. Klik op het VPS-nummer om de specificaties en prestaties te zien. Op deze pagina kun je ook doorklikken naar het inlogscherm van de Hostingmanager van je VPS.