Support, SLA’s en monitoring bij Yourhosting

Afhankelijk van het type VPS biedt Yourhosting een SLA (Service Level Agreement). Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Unmanaged VPS

Bij een Unmanaged VPS ben je zelf verantwoordelijk voor het beheer van je VPS, inclusief het maken van back-ups. Wij maken alleen back-ups van Managed VPS’en.

SLA 1 - inbegrepen*

We leveren support op storingen in de hardware of met het netwerk. Onze medewerkers monitoren daarbij continu het platform. Bij storingen grijpen we binnen 1 uur in (meestal binnen enkele minuten).

SLA 2 - € 5,- per maand*

Met deze uitbreiding nemen wij de zorg uit handen van periodieke updates aan de gekozen systeemsoftware (de default installatie). Onderhoud vindt plaats in het Yourhosting onderhoudsvenster.

Managed VPS

SLA 3 - inbegrepen*

Yourhosting zorgt er dag en nacht voor dat je VPS bereikbaar is. Heb je een vraag of verzoek, onze specialisten staan altijd voor je klaar. Standaard leveren wij bij Managed VPS volledige support op hardware, netwerk, systeemsoftware (LAMP), de webserver en de mailserver. Kortom, op een volledig werkende VPS! Dat houdt in dat we 24/7 kosteloos actief ingrijpen bij calamiteiten. Op verzoek voeren we speciale wensen uit ten aanzien van systeemsoftware, performance optimalisatie en security, en installeren we maatwerk-software en -modules tegen het uurtarief*.

* Tijdens en buiten kantoortijden wordt gratis support verleend op kritieke storingen en aan services die onder Monitoring vallen (afhankelijk van het type SLA). Eventuele vragen en storingen die buiten de SLA vallen, lossen wij op van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:30 uur tegen een uurtarief van € 110.00 per uur, met een starttarief van € 10.00.