Yourhosting - Technische Details Hosting

Yourhosting ondersteunt een groot aantal servermogelijkheden.

Technische Details

• PHP7.3 - PHP7.4 - SSI - CGI - XML - Perl support
  • Onbeperkt aantal subdomeinen en e-mailaliassen
  • Wildcard subdomeinnamen
  • SSH Shell voor MySQL en back-ups maken voor MySQL
  • Eigen error-documenten zichtbaar en aanpasbaar (via FTP)
  • De volgorde van de Standaard "index" pagina's aanpassen
  • Zelf je Karakterset aanpassen
  • Zelf je Quota bekijken
  • GD Lib (voor PNG en Jpeg) - Freetype - ImageMagick (last stable version)
  • CURL (voor creditcards)
  • Open SSL (mod_ssl)
  • .htaccess files zichtbaar en aanpasbaar (via FTP)
  • Cronjobs
  • Backups van Webhosting, MySQL en E-mail
  • Meerdere FTP-gebruikers
  • Extra softwaretoevoegingen op verzoek op VPS

Versies PHP, MySQL en Apache:

Wij installeren altijd de meest recente stabiele versie van PHP en MySQL voor ons platform. Dit houdt niet in dat het altijd de nieuwste betreft. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, we wachten daarom altijd totdat de nieuwere versie goed is getest.

Bij het uploaden van je eigen scripts via FTP:

• .HTML bestanden uploaden in ASCII of Binary mode
  • .GIF & .JPG
  • .EXE of .ZIP altijd in Binary mode
  • .PL of .CGI altijd in ASCII mode
  • .PHP altijd in ASCII mode

CHMOD Permissies van bestanden

Heb CHMOD nodig voor een bepaald script, dan kun je met de CHMOD calculator de juiste CHMOD-code vinden.

GD Lib - Freetype - ImageMagick

We hebben de laatste versie geïnstalleerd. Geschikt voor PNG en JPEG (niet voor GIF).

Options Indexes

Uit veiligheidsoverwegingen staat dee optie Indexes niet 'enabled' op je account. Op verzoek kunnen we dit ongedaan maken.

RLimitCPU - RLimitMEM - RLimitNPROC

Hierop gelden beperkingen. Voor drukbezochte websites kunnen we deze waarden op verzoek verhogen.