Yourhosting - Inloggen op je MySQL database

Beheer je MySQL-database via je Hostingmanager in Mijn Account. Doorloop hiervoor de volgende stappen:

• Log in op Mijn Account;
  • Klik door naar de Hostingmanager;
  • Ga naar 'Databases';
  • Klik op 'phpMyAdmin' om daar de inhoud van je database te bekijken en te beheren.

Wachtwoord kwijt

Ben je je MySQL-wachtwoord kwijt, stel dan via de Hostingmanager onder ‘Databases’ een nieuw wachtwoord in. ga hiervoor naar 'gebruikersbeheer' en klik daar op de database waar je een nieuw wachtwoord voor wilt instellen

Let op!

Pas na het wijzigen van je MySQL-wachtwoord ook je wachtwoord aan in de configuratiebestanden. Bestaande websites die gebruikmaken van de database werken namelijk niet meer nadat het wachtwoord is gewijzigd.

Kies een veilig wachtwoord

Een veilig MySQL-wachtwoord bestaat uit minimaal zes karakters en voldoet aan minimaal twee van de volgende eisen:

• Bevat tenminste één hoofdletter;
  • Bevat tenminste één cijfer;
  • Bevat tenminste één bijzonder teken zoals -, #, % of @.