Back-ups van je website, database of e-mail bij Yourhosting

Back-ups van je website, database of e-mail van Yourhosting. Waarvan hebben we backups beschikbaar en hoe kun je die aanvragen en tegen welke kosten?

Inhoudsopgave

Website back-up

Maak regelmatig een back-up van je website via ‘Bestanden’ in de Hostingmanager. Zo kun je snel je eigen back-up terugplaatsen als er iets misgaat. Met een FTP-programma download je de back-up eventueel naar je computer. 

Yourhosting maakt iedere nacht een back-up van alle servers en hostingpakketten en bewaart deze gedurende vijf dagen. Het kan voorkomen dat er door een storing of onderhoud geen back-up is gemaakt. Wanneer we beschikken over een back-up van maximaal vijf dagen oud, dan zetten we deze kosteloos voor je terug. Je kunt een back-up aanvragen door contact met ons op te nemen.

E-mail back-up

De inhoud van je mailbox wijzigt constant. E-mail staat in de meeste gevallen op je eigen computer en niet meer op onze server. We leveren geen back-up van je mailboxen. We adviseren je dan ook om zelf regelmatig een back-up te maken in je e-mailcliënt.

Database back-up

Maak regelmatig een databaseback-up via 'Databases' in de Hostingmanager. Dit doe je via "Dump exporteren". Zo kun je snel een eigen back-up terugplaatsen als er iets misgaat.

Een back-up door Yourhosting laten terugplaatsen

Heb je zelf geen back-up gemaakt, dan kan Yourhosting op verzoek een back-up van één tot vijf dagen geleden terugplaatsen. Voor back-ups ouder dan vijf dagen (indien aanwezig) rekenen wij eenmalig € 150,-.

Aanvragen

Vraag je back-up aan via een mailbericht naar support@yourhosting.nl. Vermeld in je bericht:

  • van welke website en/of database je een back-up wilt terugplaatsen;
  • van welke datum je een back-up wilt terugplaatsen.

Geef in het geval van een back-up ouder dan vijf dagen aan dat je akkoord gaat met de kosten van € 150,-.


Ook handig:

D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.