Yourhosting - E-mailadressen aanmaken in Plesk

Via de Hostingmanager maak je eenvoudig e-mailadressen aan. Ook het wijzigen van e-mailadressen doe je via de Hostingmanager. Je e-mailadres eindigt altijd op je domeinnaam. Het gedeelte voor de @ bepaal je zelf.

Inhoudsopgave

Stap 1: Inloggen

Log in op Mijn Account met je klantnummer of gebruikersnaam

h6N4wIzlH20Fh7YZqqq5ykOwicPKDNRvZg

Stap 2: Ga naar de hostingmanager

Klik links in het menu op ‘Hostingmanager’.

xrUXEqoPwDOKRI2j9I4ZLlNgCqq8CiBVaw

Stap 3: Domeinnaam kiezen

Mocht je meerdere domeinnamen hebben, Klik dan achter de betreffende domeinnaam op ‘Hostingmanager’.

RL7jmxK0UQRhIoO0tYxxHiQsk-rAvSE7vQ

Stap 4: E-mail

Klik in de Hostingmanager op de knop ‘Mail’ links in het menu.

5vI_wGIFLQgDJl0rp8OO15S3DSUFMfEPsw

Stap 5: E-mailadres aanmaken of aanpassen

Klik op ‘e-mailadres aanmaken’ voor een nieuw e-mailadres, of klik op een bestaand e-mailadres om deze aan te passen.

x4hBmwnEXtkdRoG5cwm9ZmIW6HxZ3rBI_g

Stap 6: Gegevens invullen

Vul je gewenste e-mailadres in, vul het gewenste wachtwoord in en kies de grootte van het Postvak. Standaard staat deze op 2 GB. Klik vervolgens op ‘OK’. Je e-mailadres is nu aangemaakt!

Is het gekozen e-mailadres al in gebruik? Kies dan een ander e-mailadres.

T3KyZ4Nj-w9jwGKtaPoyZZNaIHyAwQBVBw

Stap 7: E-mail bekijken

Je kunt nu met je nieuwe e-mailadres inloggen op de webmail, of het e-mailadres in een e-mailprogramma instellen. Inloggen op de webmail doe je hier. Vul hier het ingestelde e-mailadres en wachtwoord in.

Wil je het nieuwe e-mailadres toevoegen aan een e-mailprogramma, gebruik dan de handleidingen.