E-mail instellen: Videohandleiding bij Yourhosting

Voor het instellen van e-mail in je mailprogramma hebben we verschillende handleidingen om je een handje te helpen. Op deze pagina vind je de videohandleidingen.  In de videohandleidingen laten we zien welke gegevens je nodig hebt om je e-mail in te stellen, waar je de instellingen vindt in je e-mailprogramma en welke opties aangevinkt, of juist uitgevinkt moeten worden.

Inhoudsopgave

E-mail instellen in Outlook

In deze videohandleiding laten we zien hoe je je e-mailadres instelt in Outlook voor Windows. Dit geldt voor alle recentere versies (2013 t/m 2019). We laten verschillende manieren zien om bij de instellingen te komen, omdat dit soms per versie verschilt.

E-mailaccount controleren en opnieuw instellen in Apple mail

In deze videohandleiding zie je hoe je in Apple Mail de mailinstellingen controleert. Soms is het in Apple Mail nodig om je account opnieuw in te stellen, hoe je dat doet vind je ook in deze video.