Ruimte besparen op je pakket bij Yourhosting

Je website en mailboxen bij Yourhosting maken gebruik van de schijfruimte op je pakket. Als die schijfruimte vol raakt werken je diensten niet goed meer. Je kunt actie ondernemen om dit te voorkomen. In dit artikel vertellen we daar meer over.

Inhoudsopgave

Signalering

Let goed op dat je altijd voldoende vrije schijfruimte op je pakket hebt. In Plesk kun je zien hoeveel schijfruimte je nog hebt. Zodra dit volg dreigt te raken is het verstandig om actie ondernemen.

Maatregelen

Er zijn drie dingen die je meteen kunt doen om ruimte te besparen.

• Verwijder bestanden om ruimte vrij te maken. Bijvoorbeeld oude website bestanden of plugins die je niet gebruikt.
  • Verwijder grote mailberichten. Kijk vooral naar mailbijlages of mails met veel afbeeldingen.
  • Kijk of je grote bestanden misschien extern kunt hosten.

Upgraden

Als je echt alle ruimte nodig hebt en geen mogelijkheden ziet om op te schonen kun je jouw pakket ook upgraden. Je hebt dan meer ruimte tot je beschikking. Kijk op onze website welk pakket het beste op je wensen aansluit. Neem ook gerust contact op als je advies wilt.

Overschrijding

Als je over de maximale capaciteit van je pakket zit ontvang je altijd bericht van ons. Je pakket blijft gewoon actief maar hiermee veroorzaak je wel overlast voor jezelf en andere gebruikers op de server. We geven je advies over het verhelpen van de issue.