Hoeveel CPU Cores en RAM heb ik nodig - Yourhosting

De hoeveelheid RAM-geheugen van je VPS bepaalt de capaciteit van het beschikbare werkgeheugen dat beschikbaar is voor applicaties of websites op je VPS.

• 512 MB is geschikt voor lichte applicaties zoals een DNS- of mailserver, WordPress-blog 's en lichte websites.
  • 1024 MB is geschikt voor middelgrote websites met bijvoorbeeld Joomla! en systemen als DirectAdmin.
  • 2048 MB tot 4096 MB is geschikt voor grote (load balanced) websites en zware applicaties.

SWAP RAM is een deel van de harddisk dat gebruikt wordt op piekmomenten als het gereserveerd RAM-geheugen tekort schiet. Het aantal CPU Cores (processors) bepaalt de snelheid waarmee je VPS informatie verwerkt. Voor websites met duizenden bezoekers per dag en zware applicaties raden wij minimaal twee CPU Cores aan.