E-mail verhuizen vanaf een andere provider naar Yourhosting

Als je naar ons verhuist, en je hebt bij ons een mail- of hostingpakket, dan kun je de e-mail meenemen die bij je oude provider staat. Hoe je dit doet, lees je hieronder.

E-mail kopiëren naar je e-mailaccount bij Yourhosting

Na het aanmaken van je pakket kun je aan de slag met het kopiëren van e-mail naar je e-mailaccount bij Yourhosting. Houd hierbij de e-mailinstellingen van je oude provider bij de hand.

  1. Log in op je klantomgeving bij Yourhosting;
  2. Klik door naar de Plesk hostingmanager;
  3. Ga in Plesk naar de e-mailinstellingen bij de domeinnaam waar het om gaat;
  4. Klik bij de juiste mailbox op 'Mail importeren';
  5. Klik vervolgens  op 'Mailberichten importeren';
  6. Klik daarna op 'Geavanceerde opties weergeven'.
  7. In het overzicht dat je vervolgens ziet, vul je de e-mailinstellingen van je oude provider (bron) in, want die heeft onze server nodig om je e-mail op te halen. Zijn deze gegevens niet bij je bekend? Vraag deze dan op bij je oude provider;
  8. Bij 'Importeren naar' selecteer je het e-mailaccount waar de berichten naartoe moeten. Of kies je voor Nieuw postvak aanmaken;
  9. Na het invullen van alle gegevens klik je op 'OK' om het kopiëren van berichten te starten. Hou er rekening mee dat dit enige tijd kan duren. Hoe meer berichten er gekopieerd moeten worden, hoe langer de server ermee bezig is.
  10. Nadat je de domeinnaam verhuist hebt kun je klikken op de knop Opnieuw synchroniseren. Dit is bedoeld voor de mailberichten die tijdens het verhuizen nog zijn binnengekomen op je oude adres. Die worden daarmee ook overgezet. 
M
Marjolein is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.