Handtekening toevoegen in Webmail bij Yourhosting

In dit artikel leggen we uit hoe je een handtekening toevoegt in Yourhosting webmail. Gebruik je de webmail van Yourhosting? Dan kun je een handtekening aanmaken die automatisch wordt toegevoegd aan elke mail die je verstuurd.

Inhoudsopgave

Stap 1: Inloggen

Log in op de webmail met je mailadres en wachtwoord.

mIFOxwraubabWvaJ_piHfw8jBDwoN3NxUQ

Stap 2: Instellingen

Als je bent ingelogd klik je rechts in de bovenste balk op 'Instellingen'.

sAlzvvS1UOo3ahY0pNZhxM_S5LNzUudIRg

Stap 3: Identiteiten

In het nieuwe scherm klik je op 'Identiteiten' en daarna op het mailadres waarvan je een handtekening wilt instellen.

ROA4tBWsQHz0rfwb2Y3K3p_0tfAJmSU2mg

Stap 4: Handtekening

Je kunt nu in het scherm rechts je handtekening invoeren (1), zorg dat HTML-ondertekening is aangevinkt (2). Als je gereed bent klik je op Opslaan.

NivbdEMeleHP4PKz0YZIOYnGY7XG4VO6DQ

Stap 5: Opslaan

Klik op 'Opslaan' en de handtekening is bewaard. Je kunt deze nu in elke mail automatisch onderaan toevoegen.