Afgeschermde mappen in Plesk (Statistieken)

Als je de bezoekersstatistieken van je website wilt inzien dan kun je deze benaderen door /plesk-stat/webstat/ achter je domeinnaan te zetten. Dus in plaats van www.yourhosting.nl ga je dan in je browser naar www.yourhosting.nl/plesk-stat/webstat/ Je ziet dan een pop-up scherm waar je een gebruikersnaam en wachtwoord kwijt kunt.

Hoe stel ik dit in?

Heb je hier nog niet eerder gebruik van gemaakt of weet je de gebruikersnaam en het wachtwoord niet meer? Doorloop dan deze stappen:

• Log in op het klantenportaal op https://login.account.yourhosting.nl/
  • Ga naar Mijn Producten en klik achter je domeinnaam op de oranje knop Hostingmanager
  • Of klik op Webhosting & e-mail, vervolgens op je domeinnaam en dan op Plesk

Zit je in Plesk, volg dan deze stappen:

1. Klik op de knop Afgeschermde mappen (zie afbeelding)
  2. Klik vervolgens op /plesk-stat
  3. Klik vervolgens op de gebruikersnaam
  4. Kies een nieuw wachtwoord en sla deze op
  5. Nu kun je de stats map weer benaderen met de gebruikersnaam van stap 5 en het wachtwoord van stap 6.