Waar vind ik een goed FTP-programma? - Alphamega

Hier vertellen we je wat een goed FTP-programma is.

Wat wij je aanraden

We adviseren je om gebruik te maken van FileZilla. Dit is een gratis FTP-programma dat je hier kunt downloaden: https://filezilla-project.org/download.php?type=client. Meestal wordt je besturingssysteem herkend en kun je op de groene download knop klikken voor de versie welke je nodig hebt. Voor andere besturingssystemen klik je op 'Show additional download options'.

FileZilla is onder andere beschikbaar voor: Windows 32 bit Windows 64 bit Mac OSX Linux 

Installeer vervolgens FileZilla op je computer. Er komen regelmatig updates. Als er een update beschikbaar is krijg je hier standaard een melding van als je FileZilla opstart.

Als je domeinnaam actief is zal je website ook te zien zijn bij het 'nieuwe' account en de domeinnaam publiekelijk op te vragen. 

Betreft het een nieuwe domeinnaam dan wordt deze meteen na betaling van de factuur geregistreerd en actief. Soms kan het even duren voor een domeinnaam wereldwijd bereikbaar is, dit heeft te maken met de DNS.

Het je een up of downgrade uitgevoerd dan kan het even duren voor het nieuwe account beschikbaar is, je ontvangt hiervan een mail van ons met de (nieuwe) gegevens.

Het is erg belangrijk om een back-up van je website en/of database te hebben op je eigen PC. Dit scheelt je tijd en geld! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

N
Noemi is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.