Domeinnamen bij Yourhosting

Bij Yourhosting kun je een domeinnaam registreren. Een domeinnaam is gekoppeld aan het IP adres van een server. Hierdoor kun je met een domeinnaam bijvoorbeeld websites bezoeken of gebruiken maken van mail. In dit artikel vertellen we meer over de mogelijkheden met een domeinnaam. 

Inhoudsopgave

Domeinnaam registreren

Je kunt een domein registeren op de website van Yourhosting. Vul een domeinnaam in en je kunt zien of deze nog beschikbaar is. Als een domeinnaam nog vrij is kun je deze direct bestellen. Tijdens het bestelproces kun je direct een pakket kiezen om de domeinnaam aan te koppelen. Je hebt een pakket nodig om een website en/of e-mail te gebruiken. 

Kies de juiste domeinnaam

Een goede domeinnaam kiezen is belangrijk. Dit is goed voor je vindbaarheid op Google, je naamsbekendheid en onderdeel van je identiteit. Een goede domeinnaam is kort en makkelijk te onthouden maar ook uniek en sluit aan bij de doelgroep die je wilt bereiken. 

Domeinen koppelen

Als je klant bent bij Yourhosting heb je een eigen online portal. Je kunt hier al je producten beheren en ook nieuwe domeinnamen bestellen. Je kunt vanuit deze omgeving ook gemakkelijk een domeinnaam koppelen aan een nieuw pakket of dienst. 

Doorverwijzen

Je kunt er ook voor kiezen om een domeinnaam te laten doorverwijzen naar een externe website. Je hebt dan geen pakket nodig. De domeinnaam kan bijvoorbeeld doorsturen naar social media. Als je op een later moment alsnog een eigen website wilt bouwen is dit eenvoudig te upgraden.

D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.