Hoe log in in op Plesk bij Realhosting?

Soms ben je zo gewend aan Plesk dat je het makkelijker vindt hierin te werken. Hoewel veel functionaliteiten binnen het controle paneel zijn terug te vinden kan je via het controle paneel een directe koppeling maken met Plesk. Je bent dan als gebruiker ingelogd en kan binnen Plesk de gewenste aanpassingen doen.

1. Log in op het controle paneel

Ga naar https://mijn.yourhosting.nl en log in met je e-mailadres en wachtwoord welke in onze administratie bekend is.

2. Klik in het menu links op Beheren

Zodra je op Beheren klikt kom je in het overzicht met jouw diensten. Klik op "Beheer" achteraan de regel van de gewenste domeinnaam.

3. Klik op tabblad Hosting & e-mail

Klik op het tabblad Hosting & e-mail en vervolgens op de knop "naar Plesk"

Wanneer je hier op hebt geklikt wordt Plesk geopend in een nieuw pop-up venster (let er dus op dat je browser geen pop-ups blokkeert).

L
Lucie is the author of this solution article.