Life Cycle Management bij RealHosting

Life Cycle Management is een manier om upgrades van software en applicaties te ondersteunen. Zo heb je als klant hier beter inzicht in en kun je jouw beleid hier zo nodig op aanpassen.

In het IT-landschap zie je dat vrijwel alle software- en applicaties gebruik maken van life cycles. Voorbeelden hier van zijn de Ubuntu life cycle en de PHP life cycle.

Terminologie

• Long-term support (LTS): uitgebreide release met een langere levensduur.
  • End-of-life (EOL): het moment waarop onderhoudsupdates en beveiligingsupgrades niet meer worden ondersteund.