Mijn PHP versie aanpassen in Plesk bij Alphamega

Je kunt je PHP-versie aanpassen in Plesk. Hieronder zie je een stappenplan voor het aanpassen van de PHP versie. Dit is de versie waar je website op draait in het shared hostingpakket.

In Plesk beheer je eenvoudig de PhP-versie:

Stappenplan

1. Hiervoor log je in op Mijn Yourhosting en klik je door naar je Plesk-Hostingmanager;
  2. Ga naar de pagina 'Websites & domeinen';
  3. Klik onder de blauwe balk met je domeinnaam op 'Hostinginstellingen';
  4. Scroll iets naar beneden onder het kopje 'Webscripting en statistieken';
  5. Hier kun je de gewenste PHP-versie selecteren en andere hostinginstellingen beheren;
  6. Klik op 'OK' of 'Toepassen' om de wijziging op te slaan.