Nieuwe tarieven Microsoft-licenties (mei 2024) - Yourhosting

Om continu te blijven investeren in de kwaliteit en stabiliteit van onze dienstverlening, wijzigt Yourhosting de prijzen van de Microsoft-licenties. De nieuwe tarieven gaan pas in bij het verlengen van je Yourhosting-contract. Op deze pagina vind je informatie hierover.


Inhoudsopgave

  1. Wat wijzigt er?
  2. Per wanneer wijzigen de tarieven?
  3. Waarom zijn er nieuwe tarieven?
  4. Waar vind ik de nieuwe tarieven?
  5. Waar kan ik terecht met andere vragen hierover?Wat wijzigt er?

De tarieven voor Microsoft-licenties wijzigen. De specificaties van de producten blijven ongewijzigd. Het gaat om de licenties Microsoft 365 en andere Microsoft-licenties en -diensten.


Per wanneer wijzigen de tarieven?

De nieuwe tarieven gaan per 1 mei 2024 in. Voor lopende contracten gelden de nieuwe tarieven pas bij de verlenging. In dat geval zie je dus pas op de verlengingsfactuur het nieuwe tarief staan.


Waarom zijn er nieuwe tarieven?

Wij wijzigen de tarieven zodat we continu kunnen blijven investeren in de kwaliteit en stabiliteit van onze dienstverlening. 


Waar vind ik de nieuwe tarieven?

Je vindt de prijzen op onze website op onze Microsoft-productpagina of in deze overzichtstabel met alle nieuwe tarieven.


Waar kan ik terecht met andere vragen hierover? 

Onze klantenservice en Microsoft-specialisten staan voor je klaar. Kijk voor de contactmogelijkheden en openingstijden op onze website.

M
Marjolein is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.