Microsoft bij Yourhosting

Yourhosting is een partner van Microsoft, dit betekent dat wij samenwerken met Microsoft. Wij bieden verschillende licenties aan; onder andere Exchange Online- en Microsoft (Office) 365-licenties.

Inhoudsopgave

Wat is een licentie?

Elke gebruiker heeft een licentie nodig. Een licentie bevat onderdelen, bijvoorbeeld het onderdeel Exchange Online (e-mail) of het onderdeel OneDrive voor Bedrijven (persoonlijke opslagruimte). Als beheerder kies je een licentie voor een gebruiker op basis van de onderdelen die de gebruiker nodig heeft.

Welke licentie heb ik nodig?

Wij bieden een groot aantal licenties aan. Welke licentie bij je past, is afhankelijk van welke "onderdelen" je nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld het Office-pakket (onder andere Word en Excel) op je computer, en/of wil je Exchange e-mail? Op onze licentiepagina vind je een handig schema van alle onderdelen per licentie.

Welke support biedt Yourhosting op Microsoft-producten?

Als je Microsoft licenties bij Yourhosting afneemt, dan levert Yourhosting hierbij gratis ondersteuning. Wij helpen mee bij het inrichten van Microsoft 365 tot en met de installatie van de software en het synchroniseren van de bestanden op je computer. Verder adviseren wij je over het samenwerken in de cloud (SharePoint Online, Microsoft Teams & Microsoft 365-groepen). Deze onderdelen beheer je vervolgens zelf. Yourhosting stelt deze onderdelen niet voor je in.

Op onze supportpagina’s geven wij informatie over veelgestelde vragen over de Microsoft-producten die wij bieden. Vind je het antwoord op je vraag niet op onze website, kijk dan op de support pagina van Microsoft.

Kunnen jullie de installatie voor mij verzorgen?

Wij helpen je graag met de basisinstallatie van je product, zodat jij direct aan de slag kunt! Met TeamViewer nemen wij je computer op afstand over en voeren we de hele installatie van Microsoft 365 voor je uit.

Afhankelijk van het abonnement dat je kiest, verzorgen we het koppelen van een gebruiker aan een licentie, het downloaden en installeren van het programma, het koppelen van je domeinnaam aan de beheeromgeving (DNS instellen), het instellen van je e-mail en installeren we de Office-programma’s op een apparaat naar keuze. Deze basisinstallatie is helemaal gratis.

Nadat je een licentie bij ons hebt besteld, kun je op onze bedankpagina een afspraak met ons inplannen voor de installatie wanneer het jou uitkomt. Installeer voor de afspraak TeamViewer alvast op je PC of Mac.

Bieden jullie ook Office 365-licenties aan?

Per 21 april 2020 heeft Microsoft de namen veranderd van de Office 365-licenties naar Microsoft 365. Hieronder vallen Business Basic (voorheen Essentials), Business Standard (voorheen Premium) en Apps (voorheen Business en Pro Plus). Alle specificaties zijn gelijk gebleven, alleen de namen zijn veranderd. De Microsoft 365-licenties bestel je op onze Microsoft-pagina.