Alles over Microsoft Teams bij Yourhosting

Veelgestelde vragen Microsoft Teams. Wat is het, hoe werkt het en hoe zorg ik dat iedereen in mijn organisatie er mee kan werken? Uitleg en handleidingen. 

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams is dé hub voor (efficiënt) samenwerken in Microsoft 365. Met Microsoft Teams kun je chatten, audio- en videogesprekken houden. Neem de meeting op als niet iedereen aanwezig is of als je de vergadering terug wil kijken. Via een uitnodiging kunnen gasten ook aan het gesprek toegevoegd worden, zonder dat zij alle rechten hebben.

Verder kun je samen in bestanden werken, bestanden uitwisselen en nog veel meer! Laptop niet bij de hand? Geen probleem, gebruik je mobiele telefoon of tablet en je hoeft niets te missen. Op onze Microsoft Teams-pagina lees je nog meer!

Hoe werkt Microsoft Teams?

Met Microsoft Teams is heel veel mogelijk. Hiervoor hebben we een Quick Start Guide gemaakt, waarin je een overzicht en stappenplannen vindt.  

Hoe zet ik gast-toegang aan voor Microsoft Teams?

Standaard kunnen alleen gebruikers binnen de organisatie als lid worden toegevoegd aan een Microsoft Team. Als beheerder kun je voor jouw organisatie activeren dat ook gasten (externen) als lid aan een team toegevoegd worden. Vergaderen en chatten kan standaard altijd voor gasten, via een uitnodiging:

  • Ga naar de admin-pagina van Microsoft Teams;
  • Zet op deze pagina gast-toegang aan;
  • Klik onderaan de pagina op opslaan.

Het duurt 2 tot 24 uur voordat deze wijziging verwerkt is en gasten aan een team toegevoegd kunnen worden.


Ook handig:

D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.