Beveiliging en privacy voor je Microsoft-producten bij Yourhosting


Korte omschrijving van de pagina

Inhoudsopgave

Waar staan de servers van Microsoft 365?

Microsoft heeft wereldwijd veel datacenters.  Wil je weten waar jouw data veilig opgeslagen is, kijk dan op de website van Microsoft. De datacenters van Microsoft beschikken altijd over de laatste infrastructuur technologieën waarbij de nadruk ligt op hoge betrouwbaarheid, hoogwaardige zakelijke prestaties, kosteneffectiviteit, duurzaamheid en een betrouwbare online ervaring voor klanten.

Blijf ik eigenaar van mijn bestanden als ik ze opsla in de cloud?

Jij blijft altijd eigenaar van je opgeslagen bestanden. Je kunt je gegevens met je meenemen als je besluit je abonnement op te zeggen. Kijk voor meer informatie over Microsoft 365 en jouw data op de supportpagina van Microsoft.

Wat gebeurt er met de opgeslagen bestanden als mijn abonnement verloopt?

De eerste 30 dagen nadat je het abonnement hebt opgezegd gebeurd nog niets. Daarna wordt de toegang tot de dienst beperkt en na ongeveer 90 dagen verwijdert Microsoft je bestanden en e-mail van hun server. Meer informatie hierover vind je op de website van Microsoft.

Is mijn data veilig in de cloud?

Microsoft 365 is een streng beveiligde service. Omdat beveiliging nooit af is, monitort en verbetert Microsoft de beveiliging continu, zodat de Microsoft 365 beveiliging veilig blijft. Meer informatie over veiligheid in Microsoft 365 vind je in het Microsoft Trust Center.

Zijn er kosten verbonden aan het opvragen van een back-up?

Als een bestand of e-mail verwijderd wordt uit Microsoft 365 dan komt dit in de prullenmand. Uit de prullenmand kunnen de items worden hersteld. De termijn dat een verwijderd bestand hersteld kan worden is in de meeste gevallen 93 dagen. Voor verwijderde e-mails is dit 44 dagen. 

Meer informatie over het herstellen van bestanden en het herstellen van e-mail vind je op de supportpagina van Microsoft.

Hiernaast maakt Microsoft elke dag een backup van SharePoint Online en bewaart deze backups 14 dagen. Een specifiek bestand uit de gemaakte backup kan niet worden teruggezet. Microsoft kan enkel de gehele SharePoint-site herstellen.


Ook handig:

D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.