Uitleg webmail Argeweb

Uitleg over de werking van de webmail van Argeweb. In dit artikel kunt u lezen hoe u kunt inloggen in de webmail van Argeweb en hoe u deze kunt gebruiken.

Om in te loggen in de webmail opent u het adres: http://webmail.argewebhosting.nl

• Op deze pagina meld u zich aan met uw volledige e-mailadres als gebruikersnaam en het ingesteld wachtwoord.
  • Linksboven in de webmail kunt u het quota verbruik van uw account terugvinden.
  • Om een nieuw e-mailbericht te versturen klikt u bovenin de webmail op 'Nieuw bericht'.
  • Als u een adressenbestand heeft in CSV formaat dan kunt u via 'Adressen' het bestand importeren
  • Via de optie mappen is het mogelijk om mappen aan te maken en te verwijderen onder uw account. Bestaande mappen zijn hier onder ook af en aan te melden, zodat deze in de webmail zichtbaar. Het is tevens mogelijk om de naam van een bestaande map hierin aan te passen.
  • Via 'Opties' heeft u meerdere mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld de Persoonlijke informatie, Weergavevoorkeuren en Mapvoorkeuren aanpassen.
  • Als u de weergave van uw inbox wenst aan te passen dan kunt u deze ordenen op bijvoorbeeld Van adres, datum en onderwerp.