Hoe pas ik mijn primaire e-mailadres bij Argeweb aan?

In het artikel wordt er aangegeven hoe het primaire e-mailadres kan worden aangepast voor een Hosted Exchange 2013 account.

Via Mijn Argeweb kunt u eenvoudig een primair e-mailadres aanpassen. Onderstaand een kort stappenplan.

1. Meldt u aan op Mijn Argeweb
  2. Kies in het menu voor 'Beheren --> Exchange 2013'
  3. Klik op uw organisatienaam
  4. Aan de rechterkant kiest u voor 'Gebruikers'
  5. Klik het account aan waar u het primair e-mailadres voor wilt aanpassen
  6. Onderaan de pagina staat de optie 'Meerdere e-mailadressen instellen'. Voeg een nieuw e-mailadres toe
  7. Zodra het adres is toegevoegd kan dit nieuwe e-mailadres als primair adres worden ingesteld. Dit doet u door het nieuwe adres te selecteren en te kiezen voor de knop 'Maak primair'.

U heeft nu uw primaire e-mailadres van uw mailbox aangepast.