Argeweb webmail: Hoe log ik in?

In dit artikel kun je lezen hoe je op de webmail van onze e-mailhosting en webhosting dienst kunt inloggen.

Inhoudsopgave

Waar moet ik zijn?

ProductLinkInfo
E-mailhosting
https://webmail.argewebhosting.nl/

Direct Adminhttps://webmail.argewebhosting.nl/

Plesk hostinghttps://webmail.plX.argewebhosting.nl
Vul bij X je servernummer in *
Windows hostinghttp://webmail.wplX.argewebhosting.nl/
Vul bij X je servernummer in *

* Het nummer van de server waarop jouw Plesk-pakket staat, vind je in je Mijn-omgeving of via https://plesk.argewebhosting.nl/. Vul bij deze link je domeinnaam in om het servernummer te zien.

Hoe log ik in?

• In het inlogscherm vul je jouw Gebruikersnaam en Wachtwoord in
  • Dit het e-mailadres en het wachtwoord welke bij dit e-mailadres hoort
  • Klik op Inloggen

jVjHly5hr5kUjcQylMw_odk_cUE1pfYs8Q

Wachtwoord kwijt?

Lukt het niet om in te loggen? Je kunt het wachtwoord aanpassen vanuit je beheeromgeving. Je leest hier alles over in dit artikel: Wachtwoord van je e-mailadres aanpassen.