Hosted Exchange 2013 van Argeweb instellen in Apple Mail

In dit artikel lees je hoe je je Hosted Exchange 2013 account instelt in Apple Mail.

Let op! Hosted Exchange is een product van Microsoft en wordt niet officieel ondersteunt door Apple. Het kan daardoor voorkomen dat je tegen onverklaarbare problemen aanloopt in Apple Mail.

1. Je klikt het Apple icoon op 'Mail', daarna op 'Voorkeuren' en vervolgens op 'Accounts'.
  2. Klik op het plusje om een account toe te voegen.
  3. Daarna kies je de optie 'Exchange' en vervolgens op 'Ga door'.
  4. Je krijgt de volgende opties te zien:
  • Naam: Hier vul je een naam naar keuze in
  • E-mailadres: Het Hosted Exchange 203 e-mailadres dat je wilt gebruiken
  • Wachtwoord: Het wachtwoord welke bij deze mailbox hoort
  1. Je krijgt de melding dat de identiteit van de server niet gecontroleerd kan worden en hier klik je op 'Ga door'.
  2. Je krijgt een account overzicht te zien en klik je nogmaals op 'Ga door'.
  3. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om te kiezen welke functies van Hosted Exchange je wilt gebruiken. Vink de gewenste opties aan en klik vervolgens op 'Gereed'.
  4. Je account is toegevoegd.