E-mailadres toevoegen aan bestaande mailbox van Argeweb

Dit artikel legt uit hoe u een extra e-mailadres kunt koppelen aan uw bestaande Hosted Exchange 2013 mailbox.

Om een extra e-mailadres (alias) toe te voegen aan uw bestaande Hosted Exchange 2013 mailbox, kunt u de volgende stappen volgen:

1. U logt in op onzeMijn Argeweb( https://mijnargeweb.nl ) en u gaat naar ‘Beheren’ -> ‘Exchange 2013’.
  2. U klikt op de organisatie naam.
  3. U klikt op de knop ‘Gebruikers’.
  4. U kiest de gewenste gebruiker.
  5. U scrolt naar beneden naar ‘Meerdere e-mailadressen instellen’, waar u het gewenste extra e-mailadres op kunt geven. Hierna klikt u op ‘Toevoegen’.