Hoe stel ik een redirect in voor mijn e-mail bij Argeweb

Stel eenvoudig een e-mail redirect in met behulp van dit artikel.

Het instellen van een redirect bij e-mailverkeer is mogelijk indien je een domeinnaam, webhosting en e-mailhosting hebt geregistreerd bij Argeweb. Wij leggen je graag uit hoe je een e-mail redirect instelt of wijzigt.

1. Log allereerst in op Mijn Argeweb.
  2. Klik vervolgens onder het kopje 'Beheren' op Domeinnaam'.
  3. Kies de domeinnaam waarvoor je de e-mail redirect wil instellen (indien je meerdere domeinnamen onder dit klantnummer hebt staan).
  4. Onder het kopje 'Veelgebruikt' kies je voor 'Redirect'.
  5. Vervolgens kies je uit verschillende redirects onder het kopje 'Redirect aanpassen'.
  6. Voor de e-mail redirect selecteer je ‘Pakket’ en klik je op ‘Kies wijze’.
  7. Daarna selecteer je het pakket waar je de domeinnaam en de e-mail naar wil redirecten.
  8.  Je vinkt onderaan ‘Maak een e-mail-alias-domein aan’ aan.