Lijsten in de spamfilter beheren bij Argeweb

Als je mail afneemt bij Argeweb kun je een eigen account in het spamfilter aanmaken. Hiermee kun je ook je eigen whitelist en blacklist beheren. Hiermee zorg je dat bepaalde mail altijd geaccepteerd of geblokkeerd wordt. In deze handleiding leggen we hier alles over uit.

Inhoudsopgave

Inloggen

YksH4sH1R-tp6iq6CusHy0Tmm2rEhVco5A

• Zodra je bent ingelogd zie je rechts Whitelist/Blacklist;
  • Voor dit voorbeeldgaan we naar Afzenders op de witte lijst.

HWsrLw5fqu8W-X8Prf0R6g331UgBQtlIEg

Toevoegen

• Klik op de optie Voeg afzender toe en vervolgens op Voeg toe;

b43lalsXWi_qVHfNDBveuEHm8UKwQBcxYw

• Het e-mailadres staat nu in het overzicht.

0HC4pbFim-8jFhFh5KNkLVmlKkJrRDaO0g