Verwijderde e-mailberichten herstellen in Outlook

Als je een e-mailbericht in Outlook verwijdert, kun je dit bericht herstellen. Dit kan als het zich nog in de map Verwijderde items bevindt. Vaak kun je ook items herstellen nadat de map Verwijderde Items al is leeggemaakt.

Inhoudsopgave

Verwijderde Items

Selecteer in het linkerdeelvenster de map Verwijderde Items of de map Ongewenste E-mail.

Voer een van de volgende handelingen uit:

• Map Verwijderde items: Selecteer het bericht dat je wil herstellen en selecteer Herstellen
  • Klik met de rechtermuisknop op het bericht dat je wilt herstellen en selecteer Herstellen
  • Map Ongewenste Email: Selecteer het bericht dat je wil herstellen en selecteer Geen ongewenste e-mail
  • Selecteer het bericht dat je wilt herstellen en selecteer Het is geen ongewenste e-mail

Mails die uit Verwijderde Items zijn gewist

Als je een mail niet meer in de map Verwijderde items kunt vinden, dan staat de wellicht nog in de map Herstelbare items.

• Selecteer in het linkerdeelvenster de map Verwijderde items
  • Bovenaan de berichtenlijst, selecteert u Items die uit deze map zijn verwijderd herstellen
  • Selecteer de items die u wilt herstellen en selecteer Herstellen