E-mailaccount aanmaken bij webhosting

Om e-mailaccounts aan te maken dient u eerst ingelogd zijn op Mijn Argeweb. Zodra u bent ingelogd in Mijn Argeweb klikt u onder "beheren" op "webhosting".

Klik vervolgens op de knop "mail" .

Voer de gewenste naam in en klik op "mailbox maken". U mag de mailbox meteen zo groot maken als u kunt, dit is het maximale quota dat u voor iedere mailbox kunt selecteren.

Demailbox is nu aangemaakt. Het wachtwoord dat wordt gegenereerd zal ook op de pagina worden weergegeven.