POP account van Argeweb instellen in Gmail

Om een POP e-mailaccount te kunnen beheren binnen Gmail voeg je deze zelf toe. Voor het toevoegen hiervan ga je naar de website van Google, namelijk: mail.google.com

1. Zodra je naar deze website gaat, krijg je een inlogscherm waarin je je e-mailadres en bijbehorende wachtwoord invult van je Gmail account.

2. Zodra je bent ingelogd klik je aan de rechter bovenzijde op het tandwieltje.

3. Op deze pagina kies je in de tabbladen bovenaan voor ‘Accounts en Import’. Vervolgens klik je bij ‘Mail van andere accounts (met POP3) controleren’ op ‘Je eigen POP3-emailaccount toevoegen’.

4. In het pop-up venster vul je het e-mailadres in welke je binnen Gmail wilt instellen.

5. Na het invoeren van het gewenste e-mailadres klik je ‘Volgende stap >>’.

6. Je vult hier de volgende gegevens in:

• E-mailadres: <het e-mailadres welke je in wilt stellen>
  • Gebruikersnaam: <het volledige e-mailadres>
  • Wachtwoord: <het wachtwoord van je e-mailaccount>
  • POP-server: <mail.uwdomeinnaam.extensie>

7. Je klikt vervolgens op ‘Account toevoegen >>’.

8. Om het proces af te ronden klik je op ‘Volgende stap >>’. Je account is toegevoegd binnen Gmail.