iPhone - IMAP instellingen Hosted Exchange

Om uw Exchange account als een IMAP e-mailaccount op de iPhone te activeren volgt u onderstaande stappen.

Kies de menu optie ‘instellingen’ en ga naar ‘E-mail, contacten, agenda’;

Selecteer ‘Nieuwe account’;

Kies ‘Anders’;

Klik vervolgens op ‘Voeg mailaccount toe’

Voer vervolgens de weergegeven velden in.

• Naam: (Klant afhankelijke invoer);
  • Adres: Volledige e-mailadres (bv. ‘nieuw@argewebdemo.nl’);
  • Wachtwoord: (Wachtwoord van het betreffende e-mailadres);
  • Beschrijving: (Klant afhankelijke invoer);

Klik na het invullen van bovenstaande gegevens op ‘Bewaar’;

Selecteer in het nieuwe scherm ‘IMAP’ en vul de nieuwe velden in;

Server inkomende post:

• Hostnaam: mail.mymail247.com
  • Gebruikersnaam: Volledige e-mailadres (bv. ‘nieuw@argewebdemo.nl’);
  • Wachtwoord: (Wachtwoord van het betreffende e-mailadres);

Server uitgaande post:

• Hostnaam: mail.mymail247.com
  • Gebruikersnaam: Volledige e-mailadres (bv. ‘nieuw@argewebdemo.nl’);
  • Wachtwoord: (Wachtwoord van het betreffende e-mailadres);

Klik na het invullen van bovenstaande gegevens ‘Bewaar’.

Na deze stap kan er e-mail ontvangen worden op de iPhone.