Installatie e-mailaccount POP3/IMAP (Windows Live Mail)

In dit artikel leggen we je graag uit hoe je je e-mail instelt in Windows Live Mail.

Wanneer je Windows Live Mail hebt gestart, ga je naar 'Accounts' en kies je voor 'E-mail'.

Accounts

In deze pop-up geef je je account gegevens op en klik je op 'Volgende'.

Inloggegevens invullen

E-mailadres: <je e-mailadres>

Wachtwoord: <het bijhorende wachtwoord>

Schermnaam voor verzonden berichten: <je eigen naam of bedrijfsnaam>

Kies vervolgens voor "Serverinstellingen handmatig configureren" en klik op volgende.

Na het invullen van deze gegevens, krijg je een nieuwe pop-up. Hier vul je vervolgens je gegevens in en klik je op 'Volgende'.

Server gegevens invullen

• Servertype: <POP of IMAP>
  • Serveradres: mail.argewebhosting.nl
  • Verifiëren met: Niet-versleutelde tekst
  • Gebruikersnaam: <uw e-mailadres>
  • Server uitgaande post: mail.argewebhosting.nl

Bij "server voor uitgaande e-mail (SMTP)" verander je de poort van 25 naar 587. Klik het vakje "Vereist verificatie" aan en klik op volgende.

Vervolgens krijg je een laatste pop-up waarin wordt weergegeven dat het account is toegevoegd. Om het proces af te ronden klik je op 'Voltooien'.

Je e-mailaccount in toegevoegd.